Gestrooi met tienen stuit kijkers The Voice tegen de borst

Veronica Superguide logo
Gestrooi met tienen stuit kijkers The Voice tegen de borst

Gestrooi met tienen stuit kijkers The Voice tegen de borst

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Geen fantastische avond voor The Voice of Holland. De tienen vlogen de kandidaten om de oren en daar zaten de kijkers niet op te wachten.

Nieuw systeem

Het is het nieuwe puntensysteem van de talentenjacht dat veel kijkers dwarszit. Waar voorheen de deelnemers tijdens de liveshows enkel beoordeeld werden door de andere juryleden en niet hun eigen coaches, mogen nu ook laatstgenoemden hun eigen juweeltjes punten geven.

Even wennen

Deze twist aan The Voice is even wennen voor de kijkers. De coaches maken er echter gretig gebruik van en kunnen het puntentotaal van hun eigen kandidaten slim beïnvloeden. Dit draagt echter niet bij aan de geloofwaardigheid van de coaches.

Twitter

Op Twitter grepen kijkers de kans om hun mening te geven. Vooral Waylon kreeg ervan langs. Hij gaf zijn kandidaat Romy een 10, maar of ze dat verdiend had? Niet echt, als we de kijker mogen geloven. Het nieuwe puntensysteem werkt ook de andere kant op: zo werd Ali B ervan beticht de cijfers van kandidaten van andere coaches expres laag te houden. Kan The Voice de kijkcijfers - gisteren nog 2 miljoen - op deze manier nog vasthouden?

Lees verder