Gespot: Hugh Grant op de set van Red Nose Day Actually

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gespot: Hugh Grant op de set van Red Nose Day Actually

Gespot: Hugh Grant op de set van Red Nose Day Actually

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De film gaat maar tien minuten duren en is alleen op tv te zien, maar wij kunnen niet wachten om 'm te zien: Red Nose Day Actually. Er zijn nieuwe foto's vanaf de set opgedoken met Hugh Grant en Martine McCutcheon.

Nathalie en David

In de afsluitende scène van Love Actually - je weet wel, wanneer alle geliefden en vrienden elkaar in de armen vallen op het vliegveld - zien we dat prime minister David en zijn Nathalie nog steeds dolverliefd op elkaar zijn. Jaren later is dat nog steeds zo, getuige de foto’s vanaf de set: hij spreekt tijdens een persconferentie en zij kijkt hem liefdevol aan vanuit het publiek.

Dansjes

“Ik hoop dat ze samen kinderen hebben, dat hij nog steeds zijn rare dansjes doet en dat hij nog steeds premier is”, vertelde Martine McCutcheon (die de rol van Natalie speelt) vorige week in praatprogramma Loose Women. Daar weet zij natuurlijk meer vanaf dan wij, maar we gaan er hopelijk achter komen in Red Nose Day Actually. 

Red Nose Day Actually

De verantwoordelijke voor de vele foto’s vanaf de set is Emma Freud, vrouw van Love Actually-regisseur Richard Curtis en tevens een van de organisatoren van het evenement Red Nose Day. Haar man neemt de regie van de film weer op zich. Op 24 maart is het eindresultaat dan eindelijk daar en zien we Red Nose Day Actually op BBC One. PS : Nog meer foto's vanaf de set vind je hier.

Lees verder