Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leontine Borsato

Geschrokken Leontine opgenomen in het ziekenhuis

|
|

Laatste update:

Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato, was flink geschrokken toen ze last kreeg van "enorme buikklachten". Ze belandde afgelopen zondag in het ziekenhuis en werd de dag erna meteen geopereerd.

Dat heeft Shownieuws-deskundige Anouk Smulders, tevens een vriendin van Leontine, gisterenavond gezegd in de uitzending. De buikklachten waren enorm heftig. "Op een gegeven moment heeft ze de knop doorgehakt en gezegd: 'ik moet nu echt naar het ziekenhuis'." Dochter Jada heeft haar moeder vervolgens weggebracht en dat is maar goed ook: het bleek om een geperforeerde blindedarm te gaan.

Leontine geopereerd

"Dat is natuurlijk hartstikke link", gaat Anouk verder, "dus ze is op maandag geopereerd en gelukkig op woensdag weer thuisgekomen, maar het was even... pittig". Hoe voelt Leontine zich nu? "Het gaat inmiddels wel goed met d'r, ze is lekker thuis, onder een dekentje op de bank. Het waren spannende dagen."

Geschrokken Leontine opgenomen in het ziekenhuis

Leontine en Marco

Leontine's ex Marco blijft nog altijd een hot topic in de showbizzmedia. Zo liet Story laatste een medium allerlei dingen voorspellen over de zanger die Leontine dolgraag teug zou willen krijgen. Zijn eerdere ex Denise Boekhoff liet ook van zich horen. Die bleef maar terugkomen in roddels over hun vermeende liefdeshereniging. In een felle Insta-post sloeg ze terug: er is helemaal niets van waar!

Lees verder