Gerucht: Tom Hollands Spider-Man duikt toch op in Tom Hardy's Venom-film

Veronica Superguide logo
Gerucht: Tom Hollands Spider-Man duikt toch op in Tom Hardy's Venom-film

Gerucht: Tom Hollands Spider-Man duikt toch op in Tom Hardy's Venom-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tom Hollands Spider-Man zou zomaar eens kunnen opduiken in superschurken-film Venom met Tom Hardy. Een bron dichtbij entertainmentwebsite Collider lijkt dit nieuws te bevestigen.

Ondanks dat de twee kopstukken van Marvel en Sony (Kevin Feige en Amy Pascal, respectievelijk) het nieuws hardnekkig ontkennen, denkt insider Jon Schnepp het zeker te weten: "Spider-Man gaat ook in Venom voorkomen."

Contractuele nachtmerrie

Een aantal dikke vette twijfels zijn in dit geval wel op z'n plaats. Het gaat vooralsnog gewoon om een gerucht. Spider-Man is eigendom van Sony, net als Venom, maar dat neemt niet weg dat een eventuele rol voor Holland een contractuele nachtmerrie zou zijn. De webslingeraar behoort namelijk ook tot het Marvel Cinematic Universe, wat problemen kan opleveren met Disney, die rechten daarvan in handen heeft. 

Mochten de geruchten waar zijn en wordt Venom een film voor 16 jaar en ouder, dan heeft de mediagigant daar ongetwijfeld het een en ander over te zeggen. Ook is het enigszins apart om Venom een centrale rol te geven in het Spider-Man-universum, maar niet in het MCU.

Cameo

Toch is het niet geheel uitgesloten. Al is het een kleine cameo; een rolletje voor Holland zou een gigantische marketingstunt zijn die ongetwijfeld een hoop geld in het laatje brengt. Ook heeft Pascal zich al een keer versproken toen ze zei dat Venom zijn universum deelt met dat van Iron Man en consorten. Daar kwam ze echter snel weer op terug. 

Lees verder