Emma Watson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Watson

Gerucht: Emma Watson gaat superheldin spelen in Marvels Black Widow-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Heet castingnieuws, vers van de geruchtenmolen! Niemand minder dan Emma ‘Hermione’ Watson deed auditie voor één van de hoofdrollen in de aankomende Black Widow-film met Scarlett Johansson en ze maakte nogal indruk!

Dat meldt The Hashtag Show, die het nieuws vandaag voor het eerst naar buiten bracht. Volgens de entertainmentsite zou ze één van de frontrunners zijn voor de tweede hoofdrol, naast – uiteraard – Scarlett Johanssons Natasha Romanoff, aka superspion Black Widow.

2020?

Marvel moet het nog bevestigen, maar officieel zijn er ná Spider-Man: Far From Home (check de trailer hieronder) nog geen datums geprikt voor verdere MCU-films. Maar… iedere fan weet ook dat de Black Widow-film waarschijnlijk één van de releases in 2020 gaat worden, naast The Eternals (die op zoek is naar een verrassende hoofdrolspeler).

Van heks naar superheldin

Natúúrlijk kent iedere millennial Emma vooral als de betweterige superheks Hermione Granger uit de Harry Potter-franchise. De jonkies onder ons zullen haar eerder herkennen als Belle uit Disney-knaller Beauty and the Beast

Bond

Het zou voor Emma een unicum zijn: nog nooit eerder verscheen ze in een superheldenfilm. Wie ze gaat spelen? Dat weten we niet. Wel lekte er eerder al een beschrijving voor de rol uit. Het zou gaan om een “kick ass female Bond”-type. Klinkt goed! Wij gaan alvast duimen…

Lees verder