Ben Stiller

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ben Stiller

Gerucht: ‘Ben Stiller in Fast & Furious 9’?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat een combinatie zou dat zijn! Zoolander Ben Stiller in deel negen van Fast and the Furious. Het gerucht gaat dat de komedie-acteur een rolletje te pakken heeft in de actiefilm. Zou het?

Puur geruchten

Fast 9, de film waar Ben een rol in zou hebben, draait al over 2 maanden in de bioscoop. Met deze trailer belooft het weer een waar spektakel te worden. Maar de kans is niet zo groot dat een film nu nog nieuwe castleden toevoegt. Sterker nog, het filmen van Fast 9 zit er allang op! Het klinkt dus allemaal te mooi om waar te zijn. Ze houden het bij de oude cast en rapper Cardi B.

Ben Stiller reageert

Ondanks we al dachten dat het maar bij een gerucht zou blijven, helpt Ben de leugens uit de wereld. "De geruchten van mijn Fast and the Furious-heid zijn zwaar overdreven. Als in... helemaal niet waar, helaas!" Jammer, gelukkig komt er in ieder geval nog genoeg Fast and the Furious-geweld onze kant op. Zo hintte Vin Diesel eerder op een vrouwelijke spin-off en laat hij weten dat er een grote kans is dat Fast 10 uit twee films zal bestaan. Vet!

Fast & Furious 9 draait vanaf 21 mei in de bioscoop.

Lees verder