Gers Pardoel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gers Pardoel

Gers Pardoel en vriendin Sélina verbreken relatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Opnieuw gaat een bekende Nederlander deze lente in als vrijgezel. Na Rico, Bridget en Marco is het deze keer de beurt aan Gers Pardoel. De rapper, die nogal wat ophef veroorzaakte met zijn tegendraadse coronatips, is niet meer samen met zijn geliefde Sélina. Volgens de voormalige partner van Pardoel was de koek op tussen het stel. “Gers was de man mijn leven, maar het was op tussen ons. Onze kinderen zijn nu onze grootste prioriteit”, zo vertelt zij in een interview met Het Laatste Nieuws.

Gers Pardoel en vriendin Sélina verbreken relatie

‘Droomvrouw’

Gelukkig zijn Gers Pardoel en Sélina als vrienden uit elkaar gegaan. Het feit dat Pardoels ex-vriendin inmiddels samen is met iemand anders doet daar niets aan af. “Gers heeft weet van die nieuwe situatie en is eigenlijk heel blij voor mij. 'Jij bent mijn droomvrouw', zei hij me. 'Ik had er altijd van gedroomd oud en grijs met je te worden. Maar ik wil vooral dat jij gelukkig bent'”, zou de rapper hebben verklaard aan de moeder van hun twee kinderen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat het stel uit elkaar gaat. Vier jaar geleden zetten Gers en Sélina ook al een punt achter hun relatie.

Lees verder