Gerard Joling, nieuw programma

Veronica Superguide logo
Gerard Joling, nieuw programma

Gerard Joling komt voor zichzelf op na rel rondom vakantie Curaçao

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gerard Joling besloot op vakantie te gaan naar Curaçao. Die beslissing kan vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen echter rekenen op flink wat kritiek… Geer besluit in zijn vlog voor zichzelf op te komen!

Geer onder vuur na vakantie Curaçao

Heel veel Nederlanders besloten na dat negatieve reisadvies voor het buitenland nog even snel op vakantie te gaan naar Curaçao. Dat advies geldt namelijk niet voor het eiland. Onder de vakantiegangers vinden we ook Gerard Joling. Aangezien het aantal besmettingen snel stijgt, krijgt Geer echter nogal wat commentaar op zijn beslissing! In zijn nieuwste vlog komt Geer met een reactie: "Ik snap die mensen die zich afvragen of het wel moet. Ik ben zes of zeven keer getest voor allerlei tv-programma's. En altijd negatief getest. Daarnaast hebben we het reisadvies gekregen van premier Rutte. Als mensen daar moeite mee hebben of misschien jaloers zijn, kan ik ook wel weer begrijpen.”

Gerard: "Stuk of 10 BN'ers op eiland"

Gerard kan zich dus wel een klein beetje voorstellen dat mensen kritiek leveren op zijn vakantie. Hij roept mensen echter op om het wel een beetje netjes te houden: “Ik zou bijna zeggen hou de vrede onder elkaar. Als ik af en toe zie hoe sommige mensen elkaar afmaken op het internet… Doe dat nou niet: laten we het gezellig houden." Ook laat hij weten niet de enige BN’er op Curaçao te zijn. De blunderende The Voice-coach spreekt over “een stuk of tien”. Namen wil hij echter niet noemen: “Maar ik ben geen verrader dus ik zeg er ook niks over. (…) Het zijn allemaal lieve en hardwerkende mensen, dus dan mag je er een keer uit, toch?"

Eerder dit najaar lag Geer overigens ook al eens onder vuur. Of nou ja, in ieder geval zijn aankomende programma Joling en de Buitenlanders! Misschien moet RTL toch nog maar eens overwegen om de zanger in te schakelen als de nieuwe Bachelor... Dat lijkt ons een stuk veiliger!

Lees verder