Gerard Joling laat zich uit: komt Geer & Goor terug?

Door Redactie
Gerard Joling en Gordon

Nu RTL en Talpa spreken van een fusie komt de terugkeer van het iconische duo Geer & Goor een stapje dichterbij. Althans, op papier. Want hoe denkt Gerard Joling hier eigenlijk over?

Frank Dane vroeg het de zanger op de man af: ziet hij een samenwerking met zijn 'valse stiefzuster' ooit nog gebeuren?

'Voor geen goud'

We zullen de pleister maar gauw van de wond trekken: Gerard Joling ziet er tótáál geen heil in. "Dat gaat niet door", reageert Gerard direct. "Nee, nee, nee. Dat ga ik niet meer doen." Zelfs niet als deze samenwerking samengaat met een flinke zak geld, zo belooft hij plechtig aan de camera's van RTL Boulevard. En daar heeft hij zo zijn redenen voor...

Volle agenda 

"Geld heb ik genoeg", licht hij nog even toe. "Ik vraag natuurlijk overal een centje voor, maar het is niet mijn beweegreden om bekend te zijn of te zingen." Ook een koppie koffie met Gordon om eens te praten over de toekomst of de naderende emigratie, zit er niet in. "Nee, nee daar heb ik op het ogenblik ook geen zin in. Ik heb zo veel dingen aan mijn hoofd dat ik echt denk: het is prima." Jammer de bammer, we moeten het dus voorlopig doen met de bestaande afleveringen op Videoland.

Beluister hieronder het hele fragment!

Win het weekend van je dromen!

Geen angst voor ontslag

Sowieso vindt Gerard Joling die hele fusie, waar sterspeler Chantal Janzen blijkbaar al van wist, best een dingetje. "Het gaat natuurlijk wel om de jonge generatie als presentatoren en presentatrices. Dan denk ik: als je dan ineens je job zou moeten inleveren, dan zou ik dat voor die mensen heel erg vinden", aldus Gerard. Zelf voelt hij daarentegen geen angst. "Mij maakt het niet uit. Er is maar één Gerard Joling en ik ben toch één van de leukste." 

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.