Gerard Joling en Frans Bauer komen onbedoeld in vaccinatie-discussie!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling en Frans Bauer komen onbedoeld in vaccinatie-discussie!

Gerard Joling en Frans Bauer komen onbedoeld in vaccinatie-discussie!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gerard Joling en Frans Bauer schoven vanavond aan bij Humberto om te praten over het nieuwe seizoen van The Voice Senior. Echter, voordat dat onderwerp aan bod kwam, kwamen ze eerst nog in een fikse discussie over vaccineren terecht.

De discussie begon met een video van de Hongaarse dirigent Ivan Fisher die zich live tijdens een optreden liet vaccineren. Humberto was benieuwd wat Frans daarvan vindt. “Als iemand daarvoor kiest…” houdt hij het een beetje vaag. 

'Niet aan mij om mensen te overtuigen'

Gerard Joling is wat dat betreft spraakzamer. “Ik vind het wel goed hoor. We moeten er toch een keer vanaf? Als de jeugd het niet doet en de mensen die er tegen zijn, komen we er nooit vanaf. Jij moet toch ook weer een keer zingen, Frans?” Dat snapt de Brabantse zanger wel, maar daar gaat het hem niet om. “Ik laat me niet uit over of ik wel of niet gevaccineerd ben. Ik vind dat je mensen zelf moet laten kiezen en je moet jezelf informeren over wat je wil. Als artiest is het niet mijn taak om mensen te overtuigen om een prik te nemen.”

Gezelligheid ontbreekt...

Gerard Joling vist daarentegen nog even door. “Als ik jou zo hoor, ben je niet gevaccineerd.” Maar daar geeft Frans geen antwoord op. “Ik zeg je dat ik dat voor mezelf wil houden.” Nee, nee, nee. Gerard wil hem overtuigen. “Als je al 30 jaar naar de Chinees gaat, weet je toch ook niet wat erin gaat?” Onzin, aldus Frans. “Flauw geouwehoer.” En zo ging het nog wel even door…

50/50 bij het publiek

Kijkers mengen zich op Twitter uiteraard ook in de discussie, en daaruit blijkt: er zijn zowel mensen die zich bij Frans aansluiten als bij Gerard. Lees hieronder enkele opmerkingen!

Humberto is iedere avond om 22:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via RTLXL en Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder