Gerard Joling in The Voice Senior

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gerard Joling in The Voice Senior

Gerard Joling blundert in The Voice Senior

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gerard Joling floept er normaal gesproken alles uit, vaak zonder filter. Het is dan ook best knap als je 'm even met zijn mond vol tanden laat staan. The Voice Senior-deelnemer Henny Thijssen flikte het gisterenavond!

Deze Henny is een fenomeen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij schreef hits voor André Hazes, Tino Martin en ook voor juryleden Frans Bauer en Gerard Joling - die elkaar als grootste Voice-concurrenten zien. Zelf kan 'ie ook meer dan aardig zingen en daarom deed Henny - met succes - auditie in The Voice Senior. Wat er toen gebeurde? Euhm... iets ongemakkelijks.

Oeps

Frans herkent de schrijver meteen. Henny pende tenslotte ook nummers voor hem. Gerard's geheugen liet 'm alleen een beetje in de steek. "Ik weet dat je mooie liedjes schrijft", zegt 'Geer'. "Ik heb zelfs een liedje voor jou geschreven", onderbreekt Henny. "Dat zeg ik!", probeert Gerard, maar hij weet overduidelijk even niet wélk nummer Henny bedoelt.

'Excuus'

Gerard verontschuldigd zich. "Excuus dat ik dat even niet zo snel weet, maar ik heb inmiddels al iets van 800 liedjes opgenomen, dus..." Comeback king-Henny, gevat: "ik ook!" Coach Frans draaide als enige coach om en dat kwam goed uit: Henny had 'm hoe dan ook gekozen. Wie trouwens benieuwd is naar Henny's nummer: het ging om dit duet hieronder, met Tino Martin.

The Voice Senior is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder