Gerard Ekdom en Nielson maken jury It Takes 2 compleet

Veronica Superguide logo
Gerard Ekdom en Nielson maken jury It Takes 2 compleet

Gerard Ekdom en Nielson maken jury It Takes 2 compleet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Had ze eerst John Ewbank en Roel van Velzen aan haar zijde, in een nieuw seizoen It Takes Two zit Angela Groothuizen in de jury met zanger Nielson en radio-dj Gerard Ekdom.

Nielson

Nielson stond niet al te lang geleden nog zelf tegenover een jury toen hij deelnaam aan het programma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Dat realiseert hij zich maar al te goed. "Je moet niet vergeten dat dat nog zo kort geleden is. Maar er spreekt ook vertrouwen uit. Dat is fijn”, aldus de zanger die eigenlijk Niels Littooij heet. Nielson zit op dit moment in de jury van een andere talentenjacht: FOX’ De Band. 

Gerard Ekdom

Dit is volgens hem een compleet andere show dan It Takes Two. Naast het feit dat er aan laatstgenoemde show Bekende Nederlanders meedoen, noemt hij It Takes Two een gezelligheidsprogramma met een sfeer die voor iedereen goed is. Gerard Ekdom was eerder op televisie te zien als presentator van Fort Boyard, Toppop3 en Join The Beat, maar we kennen hem natuurlijk vooral van de radio.

It Takes Two

Angela Groothuizen is jurylid nummer 3 en zal de heren de weg moeten wijzen in het programma. De presentatie ligt, anders dan vorig seizoen, in handen van Jamai Loman en Gordon Heuckeroth. Chantal Janzen moeten we helaas missen. De professionals die de BN’ers begeleiden en met hen zingen zijn dezelfde als vorig jaar: Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis en Waylon. 

Je ziet een nieuw seizoen It Takes Two vanaf 30 april elke zondag op RTL 4. 

Lees verder