Geraldine Kemper

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geraldine Kemper
BN'ers

Geraldine Kemper door het stof na blote borsten-cover LINDA

|
|

Laatste update:

RTL-presentatrice Geraldine Kemper, die samen met negen andere BN'er-vrouwen ontbloot op de cover van de nieuwe editie van LINDA. staat, ziet na veel online kritiek in dat de cover "niet inclusief genoeg is".

De Five Days Inside-host, ook bekend van Big Brother, kwam tot dat inzicht na een bericht van een journaliste.

'Gebrek aan diversiteit'

Op de cover staan de tien vrouwen met ontbloot bovenlijf en hun handen voor hun borsten. Online kwam al snel de kritiek over een 'gebrek aan diversiteit'. "Includeer bijvoorbeeld ook dikke vrouwen, of vrouwen met grote borsten, saggy boobs en vrouwen met een geamputeerde borst", aldus de journaliste, die door Geraldine zelf wordt aangehaald.

Geraldine geeft critici gelijk

Geraldine laat via Instagram weten de critici gelijk te geven. "Ik ben mij ervan bewust dat als je alle vrouwen wilt aanspreken, je er ook voor moet zorgen dat alle vrouwen zich in de cover kunnen vinden." De presentatrice zegt in de toekomst meer rekening te houden met dit soort dingen. "Ik heb ernaar geluisterd, ik heb ervan geleerd en ik zal het in het vervolg beter doen."

Naast Geraldine staan ook Gaby Blaaser, Fockeline Ouwerkerk, Joy Delima, Lauren Verster, Romy Monteiro Fajah Lourens, Dilan Yurdakul en Marian Mudder naakt op de cover van de nieuwste LINDA.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder