Georgina Verbaan en Hans Klok in KPN-serie BABS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Georgina Verbaan en Hans Klok in KPN-serie BABS

Georgina Verbaan en Hans Klok in KPN-serie BABS

|
|

Laatste update:

In september was al bekend dat KPN aan een exclusieve comedyserie werkte genaamd BABS. Nu weten we ook welke BN’ers er nog meer in de serie zullen spelen. En dat zijn er heel wat!

Feesten en partijen

De comedyserie BABS draait om Look-a-Layla, het lookalike-bureau van Layla van Weteren (Annet Malherbe). Zij verhuurt dubbelgangers voor feesten en partijen. Vooral Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) wordt vaak gevraagd, omdat hij op twee druppels lijkt op een populaire romcom-acteur. Als kers op de taart mag hij als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, ofwel BABS, mensen in de echt verbinden.

Gastrollen

Het bijzondere aan de serie is dat BN’ers hun eigen lookalike spelen. Dit is natuurlijk een geweldig excuus voor leuke gastrollen. Naast Ebbinge en Malherbe zullen dan ook Georgina Verbaan, Hans Klok, Loretta Schrijver, Dennis van der Geest en Dieuwertje Blok te zien zijn in BABS. Diederik Ebbinge, bekend van het cabaretgezelschap De Vliegende Panters, tekende ook voor de regie en het scenario van de tiendelige serie.

BABS is vanaf 6 januari on demand te zien via KPN Presenteert.

Lees verder