George Clooney en Brad Pitt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
George Clooney en Brad Pitt
Hollywood

George Clooney en Brad Pitt samen in een nieuwe film?

|
|

Laatste update:

George Clooney en Brad Pitt zijn twéé van de mooiste mannen die ooit in Hollywood losliepen. Het duo werkte al vaak samen, en hebben wéér een project bedacht: een geheimzinnige nieuwe film.

Volgens de Amerikaanse website The Hollywood Reporter gaan Clooney en Pitt momenteel verschillende filmmaatschappijen langs met een geheimzinnige nieuwe film. Over het project zelf is niet zo veel bekend, behalve dat George en Brad allebei een hoofdrol spelen.

Volgens geruchten spelen de acteurs allebei ‘mannetjes’ die de vuile was van celebrities binnenboord houden. Dat gaat lange tijd goed, totdat ze onafhankelijk van elkaar worden ingehuurd voor dezelfde klus! Het zou om een thriller kunnen gaan, maar een stijlvolle comedy behoort óók tot de mogelijkheden.

Pitt en Clooney hebben Jon Watts gevraagd om de film te regisseren. Watts ken je waarschijnlijk wel van zijn werk aan Spider-Man: HomecomingFar From Home én No Way Home. Volgens The Hollywood Reporter slaan de studio’s elkaar bijna de hersens in voor deze film, en het klinkt ook wel érg interessant!

Brad en George: BFF’s

Brad Pitt en George Clooney speelden eerder samen in Ocean’s ElevenTwelve én Thirteen. Daarnaast waren ze hilarisch in Burn After Reading én had Pitt een klein rolletje in Clooney’s film Confessions of a Dangerous Mind.

Op het moment is nog niet duidelijk wanneer de film precies gemaakt wordt, maar we verwachten snel meer informatie over de nieuwe Pitt/Clooney-samenwerking.

Lees verder