George Clooney brengt bezoekje aan bejaarde fan (87)

Veronica Superguide logo
George Clooney brengt bezoekje aan bejaarde fan (87)

George Clooney brengt bezoekje aan bejaarde fan (87)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De hoogbejaarde Pat Evans is al jaren fan van George Clooney. Lucky her: op haar verjaardag kwam de Hollywoodgrootheid een bezoekje brengen.

Bloemen

De gentleman die hij is, kwam Clooney niet met lege handen aan bij het bejaardenhuis waar Pat woont. Hij had een bos bloemen en een kaart voor haar meegenomen. Pat zou een aantal brieven hebben geschreven aan de liefdadigheidsinstelling Wish Upon A Star, nadat ze gehoord had dat George en zijn vrouw Amal in de buurt waren komen wonen. 

Spontaan

Dat Clooney daadwerkelijk op de stoep stond bij Sunrise Senior Living kwam echter wel als een verrassing, aangezien Clooney spontaan besloot een bezoekje aan Pat te brengen. Een medewerker van het bejaardenhuis vertelt: “Opeens stond zijn assistent voor de deur, die vertelde dat George Clooney op de parkeerplaats stond.”

George Clooney

Het is al even geleden dat we Clooney, die we kennen van rollen in bijvoorbeeld ER, Ocean’s Eleven, Syriana en The Descendants, in de bioscoop zagen. Zijn laatste wapenfeiten op acteergebied waren Hail, Caesar en Money Monster. Vorig jaar gaf hij te kennen dat hij zichzelf te oud vindt om te acteren en dat hij zich meer gaat richten op het werk achter de schermen.

Lees verder