Genomineerden Gouden Televizier-Ring 2016 bekend

Veronica Superguide logo
Genomineerden Gouden Televizier-Ring 2016 bekend

Genomineerden Gouden Televizier-Ring 2016 bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In RTL Boulevard zijn zojuist de programma's bekendgemaakt die kans maken op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Vorig jaar won SynDROOM de ring. Wie mag hem dit jaar mee naar huis nemen?

Tromgeroffel

Komen ze: Penoza, Geer en Goor zoeken een hobby en Floortje naar het einde van de wereld zijn de drie genomineerden. Wie heeft jouw voorkeur? De Gouden Televizier-Ring wordt op 13 oktober uitgereikt in de de Heineken Music Hall.

Zilveren Televizier-Ster

Naast het uitreiken van de Gouden Televizier-Ring worden er nog andere prijzen weggegeven. Zoals de Zilveren Televizier-Ster, waarvoor dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen is. Namelijk die voor acteurs en actrices. In het eerste geval maken Achmed Akkabi, Thom Hoffman en Victor Reinier kans op de prijs. Bij de dames zijn dat Isa Hoes, Monic Hendrickx en Angela Schijf.

Art Rooijakkers, Humberto Tan (gewonnen in 2014) en Johnny de Mol (gewonnen in 2015) maken kans op de Zilveren Televizier-Ster voor presentatoren. Net als vorig jaar zijn de kanshebbers bij de vrouwen Chantal Janzen (gewonnen in 2014 en 2015), Floortje Dessing en Geraldine Kemper.

Gouden Stuiver

En dan hebben we ook nog de Gouden Stuiver, dit jaar een puberaal feestje van genomineerden. Net als vorig jaar is Brugklas in de race voor de prijs, die toen gewonnen werd door Freek Vonk met Freeks Wilde Wereld. Naast Brugklas maken Pauls Puber Kookshow en Puberruil Zapp kans op de Gouden Stuiver.

Talent Award

De Talent Award is bedoeld om aanstormend televisietalent in het zonnetje te zetten. Gwen van Poorten voor 3 Op Reis, Pip Pellens voor The Next Boy/Girlband en Philippe Geubels maken kans op deze award.

Lees verder