De Netflix-serie You zonder voice-over? Dat is vooral gênant

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Netflix-serie You zonder voice-over? Dat is vooral gênant

De Netflix-serie You zonder voice-over? Dat is vooral gênant

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Heb je je weleens afgevraagd hoe eng de serie You zou zijn zonder de poëtische en ietwat bijzondere voice-overs van Joe? Netflix onthulde eerder vandaag een video zonder de bekende teksten en dan blijft er weinig meer over van zijn 'aardige' voorkomen.

Het tweede seizoen van You zat niet alleen vol met diverse verrassende wendingen, maar viel ook op door de ietwat poëtische teksten van creepy Joe. Netflix heeft nu een video gelanceerd zonder die bijzondere teksten en dan blijkt dat Joe eigenlijk maar weinig spraakzaam is. "Verwacht van hem geen mening... of enig soort van antwoord. Waar zijn je manieren, Joe?" vraagt Netflix zich af. "Aardige mensen praten tegen je. Weet je wat, Joe, het is goed. Ga maar door met kauwen." Bekijk hieronder de hele video.

Derde seizoen

Zou Joe in het inmiddels bevestigde derde seizoen zijn tong weer hebben gevonden? Hoewel we nog weinig weten over de nieuwe reeks (wat logisch is omdat het tweede seizoen pas sinds Tweede Kerstdag op Netflix staat), speculeren fans er inmiddels al op los. En dat heeft alles te maken met de mysterieuze vrouw, die we aan het einde van seizoen twee van de achterkant in beeld zien. Fans hebben al een idee wie dit zou kunnen zijn, maar of ze gelijk hebben? Dat moet gaan blijken als het derde seizoen van You verschijnt. 

Lees verder