Gemist: Yosina roert jury tot tranen in The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Gemist: Yosina roert jury tot tranen in The Voice Kids

Gemist: Yosina roert jury tot tranen in The Voice Kids

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren nam jong zangtalent het tegen elkaar op in The Voice Kids. De tienjarige Yosina maakte daarbij indruk op de kijkers én de jury!

Loepzuiver

Ze is nog maar tien jaar, maar Yosina flikte gisteravond iets wat maar weinig zangers is gelukt. Met haar vertolking van ‘Ken Je Mij’, oorspronkelijk een nummer van Trijntje Oosterhuis, wist ze de jury tot in het diepst van hun ziel te raken. De tranen vloeiden dan ook rijkelijk. Ook het publiek hield het niet droog bij de loepzuivere cover. Het duurde dan ook niet lang voordat alle jurystoelen waren omgedraaid.

‘Magisch’

Na afloop werd het tienjarige talent overstelpt met complimenten van de coaches. “Er zijn zangers die recht door je heen gaan als ze hun mond open doen. Zo iemand ben jij”, aldus Douwe Bob. Marco Borsato noemde het optreden ‘magisch’ en gaf aan haar dolgraag te willen coachen. Hij kreeg zijn zin: Yosina koos voor Marco om haar dit seizoen te begeleiden. Als kers op de taart sloot Yosina de show af met haar vader op de gitaar. Die was overduidelijk zo trots als een pauw op zijn razend getalenteerde dochter!

De complete uitzending van The Voice Kids is terug te zien via RTL XL.

Lees verder