Gemist: Willy verwelkomt ouwe griezel De Jong

Veronica Superguide logo
Gemist: Willy verwelkomt ouwe griezel De Jong

Gemist: Willy verwelkomt ouwe griezel De Jong

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

“Zo, welkom to paradise ouwe griezel.” Met deze warme woorden verwelkomt Willy interviewer Wilfried de Jong in de nieuwe LuckyTV van maandagavond.

Er was er een jarig

De verjaardag van koning Willem-Alexander werd vorige week groots gevierd, met als kers op de taart een uitgebreid en persoonlijk interview door Wilfried de Jong. Het was dus een kwestie van wachten op een nieuwe LuckyTV. En hier is ie dan.

Paardenvriend

Willy was zelf ook verrast om beelden te zien van hem als klein jongetje met een paard: “Dit had ik nog nooit gezien. Maar paarden hebben wel een belangrijke rol in mijn leven gespeeld uiteindelijk. Dus goed dat je het laat zien, Wilfried." Met deze woorden eindigde de hilarische LuckyTV aflevering.

Het echte interview

Afgelopen woensdag keken ruim vier miljoen mensen naar het interview met koning Willem-Alexander. Wilfried de Jong, bekend van Zomergasten en 24 Uur Met…, was de uitverkorene om de koning te interviewen. Aan bod kwamen onderwerpen als zijn jeugd, de rivaliteit met zijn broers en zijn bijzondere band met Nelson Mandela. Maar de meeste indruk op de kijkers maakten de verhalen over het verlies van zijn broer Friso, het advies voor zijn dochter Amalia en zijn liefdesverklaring voor prinses Máxima. Bekijk het interview hier.

Gemist: Willy verwelkomt ouwe griezel De Jong

Lees verder