Groepsfoto Wie is de Mol WIDM 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto Wie is de Mol WIDM 2021

Gemist: Wie is de Mol? grote winnaar van de zaterdagavond

|
|

Laatste update:

Wie is de Mol? blijft een enorm kijkcijferkanon. De aflevering van gisteravond werd door ruim drie miljoen mensen bekeken!

‘Wegstoppen’

Gisteravond was het tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?. In de aflevering met de veelzeggende titel ‘Wegstoppen’ moesten de overgebleven deelnemers onder meer ontsnappen uit een verlaten gevangenis van Mladá Boleslav. Ook stond een chaotische busrit door Oost-Bohemen op het programma. Ondertussen neemt het wantrouwen tussen de WIDM-kandidaten steeds verder toe!

Tsjechië

Wie is de Mol? is alweer toe aan het eenentwintigste seizoen, maar lijkt nog niets aan populariteit te hebben ingeleverd. Integendeel, de Tsjechische avonturen van de WIDM-deelnemers werden gisteren door niet minder dan 3.209.000 mensen bekeken. Daarmee was deze spannende spelshow opnieuw met ruime afstand het best bekeken programma van de zaterdagavond.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Matthijs van Nieuwkerk

De concurrentie had dan ook het nakijken. Ter vergelijking: Weet Ik Veel?, het op een na best bekeken entertainmentprogramma van de zaterdagavond, trok ‘slechts’ 1.614.000 kijkers. Net iets meer dan de helft van Wie is de Mol?, dus. Matthijs Draait Door slaagde er opnieuw niet in om mee te liften op de populariteit van WIDM?; zijn muzikale talkshow eindige op de zesde plek in de Kijkcijfer Top 10 met 1.497.000 kijkers. Het is nog niet bekend of Angela de Jong daar ook tussen zat

De complete aflevering van Wie is de Mol? is terug te kijken via NPO Start.

Lees verder