Gemist: WIDM naar grote hoogten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: WIDM naar grote hoogten

Gemist: WIDM naar grote hoogten

|
|

Laatste update:

Het was weer een bloedstollende avond voor de kijkers van Wie is de Mol? gisteren. Want met nog geen 1000 euro in de pot aan het begin van de aflevering, zijn de kaarten een uur later totaal anders geschud.

Vragenvuur

De kandidaten zijn tijdens de vierde aflevering van dit seizoen terug in de Georgische hoofdstad Tbilisi, waar ze elkaar aan het begin van het avontuur voor het eerst zagen. In een unieke opdracht waarin Art als een soort quizmaster de kandidaten individueel aan een vragenvuur onderwerpt, blijkt dat De Mol ondertussen steeds doodleuk héél dichtbij was. En dat was natuurlijk reden genoeg voor veel kijkers om de uitzending direct terug te spoelen voor aanwijzingen.

Rode Draad

Naast een paar flinke hersenbrekers en een behoorlijke portie desillusie leverde de quiz voor de kandidaten nog meer op: na een potje tokkelen aan een rode draad tussen twee gebouwen mag de groep 5000 euro aan hun tot dan toe schamele pot toevoegen. 

Emilio

Maar ja, er moest toch ook weer iemand naar huis aan het eind van het liedje. Een aantal kijkers zagen de bui al hangen toen de tot nu toe matig aanwezige Emilio Guzman tijdens de aflevering van gisteren zo'n beetje non-stop in beeld was.

En dat klopt. Het is de goedlachse cabaretier die het kandidatenveld als vierde moet ruimen. Olcay, Stine, Loes, Ruben, Simone en Jan zitten nu nog met z'n zessen in het spel. 

Lees verder