Gemist: weten we nu al wie De Mol is?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: weten we nu al wie De Mol is?

Gemist: weten we nu al wie De Mol is?

|
|

Laatste update:

Het spelersveld van Wie is de Mol? begint kleiner en kleiner te worden en dus begint De Mol zich steeds lastiger te kunnen verbergen. Loes en Stine kregen de afgelopen weken de meeste verdenkingen aan hun adres te verduren, maar één van hen zit niet meer in het spel.

Aan het einde van de vijfde aflevering is het namelijk actrice Loes Haverkort die afscheid dient te nemen van de rest. Daarmee lijkt tv-kijkend Nederland massaal op filosofe Stine Jensen te zitten als De Mol van 2018. 

Woordzoeker

Maar die verdenking van Stine komt vooral door een gigantische hint in de laatste opdracht van de aflevering. De kandidaten streepten in de slotopdracht  allerlei Mol-gerelateerde woorden weg in een enorme woordzoeker. Van 'joker' tot 'vrijstelling' tot 'tunnelvisie'. Net als de namen van alle deelnemers van dit seizoen.

Stine

Verticaal staat vanaf links 'Wie is de Mol' in de woordzoeker verwerkt. Maar via een diagonale lijn is daar ook 'Stine' doorheen te puzzelen. Op die manier zou het onderstaande puzzeltje dus zomaar kúnnen verklappen dat Stine De Mol is:

Lees verder