Gemist: Wesley mist sauskans met 'beugeltje' in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Veronica Superguide logo
Gemist: Wesley mist sauskans met 'beugeltje' in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Gemist: Wesley mist sauskans met 'beugeltje' in Oh Oh Daar Gaan We Weer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gister maakten we kennis met acht ‘next generation’ Hagenezen in Oh Oh Daar Gaan We Weer. De nieuwe Oh Oh is ‘ruiger en ranziger dan ooit’, maar niet iedereen scoort gelijk.

Sauzen

462.000 kijkers zagen de geboorte van acht nieuwe realitysterren. Amanda, Simone, Angelica, Genevieve, Nicky, Shady, Wesley en Damian betrekken een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volledig los in de clubs, maar het is de vraag of ze direct ook weten te scoren bij het andere geslacht. Ook wel: sauzen. Zo wil Wesley een meisje mee terug nemen naar de villa, maar dat pakt niet uit als gehoopt. Bekijk het fragment hierboven!

Ook op Twitter leverde de eerste aflevering van het realityprogramma weer prachtige reacties op.

‘Stop met uitzenden’

Niet iedereen is blij met de terugkeer van Oh Oh. De Nederlandse alcoholbranche roept RTL op om met onmiddellijke ingang te stoppen met het uitzenden van Oh Oh Daar Gaan We Weer, omdat de zender hiermee overmatig alcoholgebruik aanmoedigt. STIVA directeur Peter de Wolf: “Het is heel wrang dat RTL op RTL4 het programma ‘Verslaafd’ uitzendt, wat een programma is waar betrokkenheid centraal staat. En tegelijkertijd op RTL5 een programma waarbij zuipen wordt verheerlijkt.”

Lees verder