Gemist: Welke getrouwde stellen zijn er nog bij elkaar na Married At First Sight?

Veronica Superguide logo
Gemist: Welke getrouwde stellen zijn er nog bij elkaar na Married At First Sight?

Gemist: Welke getrouwde stellen zijn er nog bij elkaar na Married At First Sight?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede seizoen van Married At First Sight is aan z’n eind gekomen. De grote vraag is natuurlijk: zijn er nog koppels bij elkaar?

Wetenschappelijk onderzoek

In Married At First Sight koppelen bioloog Patrick van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman, relatietherapeut en psycholoog Jean Pierre van de Ven en een theologe om acht vrijgezellen aan elkaar na uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. De wildvreemden kennen elkaar dus niet en zien elkaar voor het eerst bij het ja-woord.

Geen match

Vorige week zagen we hoe twee van de vier koppels de handdoek in de ring gooiden: de persoonlijkheden van Renate en Johan en Simon en Anthony bleken geen match te zijn. In de laatste aflevering komen de laatste twee koppels bij de experts voor hun afrondende gesprek om terug te kijken op het experiment.

Jeroen en Richelle

Tussen Jeroen en Richelle blijkt er ook geen liefde gegroeid te zijn. Jeroen vindt Richelle ‘gewoon totaal niet aantrekkelijk’ en Richelle vindt Jeroen te kortzichtig. En dat roept uiteenlopende reacties op bij de kijkers.

Liefde op het eerste gezicht

Maar dat dit experiment daadwerkelijk tot liefde kan leiden, bleek tijdens het vorige seizoen. Ex-kandidaten Bram en Patty zijn na een jaar nog steeds samen. En hoe zit het met het laatste koppel, Nikolai en Chantal? Is hun relatie bestand tegen de conflicten die ze na hun huwelijksreis in Nederland hebben gehad?

Ja!

Nicolai en Chantal waren eigenlijk beiden voor de lol opgegeven door vrienden en familie, maar de vonk sprong gelijk over. En die is gebleven! “Tijdens het matchen was dit de no-brainer,” zegt seksuologe Ingeborg Timmerman. Zij gaan door als man en vrouw!

Married At First Sight

Bekijk hier de laatste aflevering van Married At First Sight terug waarin alle koppels terug kijken op het liefdesexperiment.

Lees verder