Waylon in Ahoy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon in Ahoy

Gemist: Waylon in duet met Britt in The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Gisteravond verruilde Waylon spontaan zijn draaistoel voor het podium. En daarbij liet hij meteen zien waarom hij zijn plek als coach in The Voice of Holland dubbel en dwars verdiend heeft!

Avontuur

Britt probeerde gisteravond indruk te maken op de jury van The Voice met haar versie van de powerballad ‘Always’ van Bon Jovi. Jammer genoeg besloten de coaches dat de auditie niet sterk genoeg was om door te gaan naar de volgende ronde. Toch was dat niet het einde van Britts avontuur bij de talentenjacht. Waylon zei na afloop op dat hij het moeilijk vond om het nummer uit de mond van een vrouw te horen. Gelukkig wist collega-coach Ali B daar wel wat op!

Spontaan

“Kan jij het liedje zingen?”, vroeg Ali aan Waylon. Toen de rocker deze vraag bevestigend beantwoordde, werd hij al snel voor het blok gezet door de rapper. Britt werd direct op het podium geroepen om samen met Waylon het nummer te zingen. Het spontane duet viel niet alleen in de smaak bij het publiek, maar ook bij de zangers zelf. Waylon vond het naar eigen zeggen zelfs wel lekker ‘met zijn ballen op het blok’. Gelukkig krijgt hij binnenkort kans om wraak te nemen in The Roast of Ali B!

Lees verder