Gemist: Waarom Iris de finale van The Voice Kids won

Door Redactie
Gemist: Waarom Iris de finale van The Voice Kids won

Het 15-jarige supertalent Iris Verhoek won gisteravond de finale van The Voice Kids. Kijk en luister naar de optredens die haar de winst opleverden!

Ali B

De overwinning van Iris betekende gisteravond ook de eerste winst van coach Ali B in de jongerenversie van de populaire talentenjacht. ''Alle coaches hadden een keer gewonnen behalve ik. Dankzij jou mag ik mij nu ook bij dat rijtje voegen'', zei de rapper na afloop trots tegen zijn pupil, die het zelf nog maar moeilijk kon bevatten: ''Ik kan het niet uitleggen, dit is echt ongelooflijk'', jubelde Iris.

Studiebeurs

Iris versloeg Anna (10), Raya (10), Thijs (12), Merle (14) en Noa (14) in de eindstrijd. Ze bezorgde de ruim 1,8 miljoen kijkers het nodige kippenvel met haar solonummers Without You van Mariah Carey (speel hierboven af) en Sorry van Kensington (hieronder). Iris heeft behalve een bokaal ook een studiebeurs van 10.000 euro gewonnen.

Douwe Bob

Gisteravond werd ook bekendgemaakt dat Douwe Bob volgend seizoen als coach mag plaatsnemen in een van de rode stoelen. "Ik heb meer met kinderen dan volwassenen", reageerde Douwe nadat hij het podium op was gerend. "Ik vind ze veel leuker dan volwassenen. Kinderen zijn vaak eerlijk, aardig en lief en volwassenen vaak niet." Of de nieuwe deelnemers inderdaad eerlijk, aardig en lief zijn, zullen we zien in het volgende seizoen van The Voice Kids!