Gemist: Verrassende tweede afvaller in It Takes 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Verrassende tweede afvaller in It Takes 2

Gemist: Verrassende tweede afvaller in It Takes 2

|
|

Laatste update:

Ook gisteren zongen onze BN'ers weer de sterren van de hemel in een nieuwe aflevering van It Takes 2. Of nou ja, ze deden althans een dappere poging. Voor actrice Robin Martens was het een treurige avond: ze moest de arena verlaten. En dat terwijl Robin eerder in de uitzending het krachtige Stay nog ten gehore gebracht, het mocht niet baten.

In de zaterdagavondshow waarin bekende Nederlanders en één bekende Vlaming laten horen wat ze vocaal in huis hebben, belandde Robin na haar duet met Di-rect-zanger Marcel Veenendaal in de gevarenzone, samen met Marieke Elsinga en make-upartist Mika van Leeuwen. Mika mag volgende week terugkomen, al was het verschil met Robin slechts 1 punt van de publieksjury. De kijkers thuis waren dan ook behoorlijk verdeeld.

"Ik heb heel veel geleerd en ga zeker door met zingen", reageerde Robin zelf sportief maar aangeslagen na afloop. De voormalig GTST-ster won in 2016 het programma Dance Dance Dance maar deelname aan It Takes 2 is vele malen enger, zei ze bij aanvang van dit derde seizoen.

De overgebleven zeven kandidaten zijn acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, Mika van Leeuwen, Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter, de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen en Marieke Elsinga.

Lees verder