Gemist: Van 'Tokkie-stijl' naar trouwjurken voor Virginia

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Van 'Tokkie-stijl' naar trouwjurken voor Virginia

Gemist: Van 'Tokkie-stijl' naar trouwjurken voor Virginia

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De persoonlijke beslommeringen van Peter Jan Rens kregen afgelopen week behoorlijk wat media-aandacht. Met succes, de tweede aflevering van realityserie Peter Jan & Virginia: Doen ze ’t of doen ze ’t niet? heeft dinsdagavond iets meer kijkers getrokken dan vorige week.

De tweede aflevering van de realityserie Peter Jan & Virginia: Doen ze ’t of doen ze ’t niet? was goed voor 344.000 kijkers, drieduizend meer dan vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Trouwjurkenjacht

In het programma was dinsdagavond te zien hoe Peter Jan Virginia ten huwelijk vroeg tijdens een optreden van Django Wagner. Naar verluidt treden de twee volgende week al in het huwelijksbootje. De Telegraaf wist afgelopen weekeinde te melden dat de ceremonie op Tenerife plaatsvindt.

En daarvoor gaat Virginia op zoek naar een trouwjurk en komt erachter dat ze toch echt wat aan de zware kant is. Ze start met een streng dieet, maar wordt daar geen leuker mens van. Bekijk het fragment hieronder.

Explosieve ruzie

Ondertussen maakte Peter Jan er thuis een potje van, waardoor de aanstaanden slaande ruzie kregen. "Virginia vond Peter Jan een fantast en een narcist die multimiljonair had kunnen zijn als hij niet zo slordig was geweest. Het liet Rens koud," schrijft Televizier.

Geen kijkcijferkanon

Echt een kijkcijferkanon is de serie nog niet. De meeste kijkers stemden dinsdag af op de NPO1-programma's Opgelicht (1,7 miljoen) en De rijdende rechter: wordt vervolgd (1,5 miljoen). Ook de quiz De slimste mens schopte het weer tot de kijkcijfertop, met 1,4 miljoen kijkers. Toch bleven de komische opmerkingen via Twitter van de kijkers over Peter Jan & Virginia: Doen ze ’t of doen ze ’t niet? weer niet uit.

Lees verder