Gemist: Trump krijgt Putin op visite in SNL

Veronica Superguide logo
Gemist: Trump krijgt Putin op visite in SNL

Gemist: Trump krijgt Putin op visite in SNL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu president Trump realiteit aan het worden is, kunnen we er maar beter het beste van maken en hem op alle mogelijke manieren parodiëren. Saturday Night Live doet precies dat.

Trump vs. Baldwin

Alec Baldwin heeft zich de afgelopen maanden onsterfelijk gemaakt met zijn parodieën van Donald Trump in Saturday Night Live. De gekozen president van de VS heeft zichzelf al meerdere keren lelijk laten kennen door er negatief op te reageren op Twitter. Het heeft Trump al de nodige kritiek opgeleverd, van mensen die hem een narcist noemen die zijn tijd besteedt aan het afkraken van satire in plaats van zijn nieuwe baan als leider van "de vrije wereld". Des te leuker natuurlijk dat SNL ondertussen vrolijk doorgaat met de sketches.

Putin en Tillerson

In de openingssketch van gisteravond krijgt "Trump" bezoek van zijn nieuwe beste vriend Vladimir Putin, gespeeld door Beck Bennett. De twee hebben genoeg met elkaar te bespreken, nu de geruchten van Putins bemoeienis met de verkiezingen steeds hardnekkiger worden. Ook Rex Tillerson, de baas van oliebedrijf ExxonMobil en nieuwe minister van Buitenlandse Zaken, komt langs. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan John Goodman. Kijk de sketch hierboven terug!
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder