Gemist: Tranendal bij boer Herman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Tranendal bij boer Herman

Gemist: Tranendal bij boer Herman

|
|

Laatste update:

In Boer Zoekt Vrouw Internationaal logeren de dames op de boerderijen van boeren Riks, David, Olke, Herman en Marc. Maar dat duurde niet lang voor één van de dames van Herman. Hij moest al iemand naar huis sturen.

Nederland blijft smullen van de naar liefde hunkerende boeren van Boer Zoekt Vrouw. Ook zondag trok het programma 4,11 miljoen kijkers, net iets meer dan vorige week.

Romantisch aardappels schillen

De dames proberen tussen het reilen en zeilen door op de boerderijen hun romantische momentjes te pakken met de boeren. Zo lijkt er in Canada iets op te bloeien tussen Riks en Marit boven een prullenbak tijdens het aardappels schillen.

Poep op je shirt

In Texas maken de dames kennis met de grote hoeveelheid koeien van boer Olke. Ze helpen ze de koeien vaccineren. En daar hoort ook stront op je t-shirt bij en je arm in een koe steken om een kalf te voelen. 

In Roemenië neemt David Jorien even apart tussen de varkens en komen ze tot de conclusie dat ze erg op elkaar lijken. In Zambia snorkelt Marc en zijn vrouwen tussen de toekomstige tilapiafilets.

Dag, Pia

Voor één van de vrouwen van boer Herman Frankrijk is het Boer zoekt Vrouw Internationaal-avontuur voorbij. Na een vroeg keuzemoment voor Herman, moest Pia de boerderij helaas verlaten. En dat juist wanneer ze voelde dat ze voor het eerst een klik met iemand had. ‘Tot zover mijn boerenleven,’ zegt Pia terwijl ze in tranen haar koffer inpakt. Ook Fleur en Anne hielden het niet droog.

Niet alle kijkers vonden het een goede keuze van boer Herman.

Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Heb je de uitzending van Boer Zoekt Vrouw Internationaal gemist? Bekijk hier de hele uitzending terug. 

Lees verder