Gemist: Tomas zingt Hello van Adele in Idols

Veronica Superguide logo
Gemist: Tomas zingt Hello van Adele in Idols

Gemist: Tomas zingt Hello van Adele in Idols

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met volle overtuiging zong Tomas, de kippenslachter uit Litouwen, gisteren tijdens de eerste auditierondes van Idols zijn versie van het prachtige nummer Hello van de Britse zangeres Adele. Alleen vielen volgens de jury de mussen uh..kippen van het dak.

"Ik was in alle staten"

Jurylid Ronald Molendijk kon het niet aanhoren en gaf na afloop zijn ongezouten mening. "Ken je Mr. Bean? Het klonk net alsof hij Adele aan het verkrachten was." Ook bij Martijn Krabbé en Jamai deed de auditie van Tomas pijn aan de oren. "Ik was in alle staten, maar niet in de Baltische", zegt Martijn. "Ik heb noten gehoord, die ik nog niet kende. Het was gewoon echt niet goed", aldus Jamai.

Heerlijke grappen

Twitterend Nederland was het kennelijk met de jury eens, want de grappen vlogen je om de oren. 'Ik denk dat de kippen ter plekke dood neervallen', zei een kijker. En: 'Mr. Bean houdt ook van kippetjes', zei een ander.

Aantal kijkers

Het tweede RTL 5-seizoen van de talentenjacht Idols is gisteravond van start gegaan met 718.000 kijkers, dat is behoorlijk minder dan vorig jaar. Het is namelijk nog niet de helft van de 1,5 miljoen kijkers waarmee de talentenjacht een comeback maakte op RTL5.

Lees verder