Gemist: Tienermoeder Aline heeft vier kinderen bij drie mannen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Tienermoeder Aline heeft vier kinderen bij drie mannen

Gemist: Tienermoeder Aline heeft vier kinderen bij drie mannen

|
|

Laatste update:

In Vier handen op een buik krijgen tienermoeders hulp van bekende moeders. Gister zagen we hoe het jaren later gaat met de meisjes. Vooral de 22-jarige Aline choqueerde de kijkers met een vierde kind en 30 jaar oudere vriend.

Grote verrassing

Bekende moeder Leontien van Moorsel leerde Aline drie jaar geleden kennen. Op 19-jarige leeftijd was Aline al zwanger van haar derde kindje, had ze geen werk, weinig geld en slecht contact met de vaders van haar kinderen. Leontien was daarom razend benieuwd of Aline het allemaal redt met haar kinderen. Maar bij aankomst heeft Aline direct een grote verrassing voor Leontien.

Babyboom

Er was namelijk een vierde baby bijgekomen met wéér een andere man... die ook nog eens dertig jaar ouder is dan Aline. En ze hebben ook nog eens plannen om te gaan trouwen. Maar ja, zonder budget gaat dat niet lukken, want financieel gaat het alleen maar slechter met Aline.

Huwelijksbootje

"We trouwen gewoon op maandagochtend," vertelt Aline. Leontien besluit het koppel uit de brand te helpen door een trouwjurk met Aline uit te zoeken, waardoor ze toch in het huwelijksbootje kunnen stappen. Via Twitter spraken de kijkers hun verbazing uit over de aflevering.

Gemist?

Benieuwd hoe het met de andere tienermoeders gaat? Bekijk hier de hele aflevering terug.

Lees verder