Gemist: Tania schittert met opera-versie van ’The Somewhere’

Veronica Superguide logo
Gemist: Tania schittert met opera-versie van ’The Somewhere’

Gemist: Tania schittert met opera-versie van ’The Somewhere’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Operazangers Tania Kross was gisteravond te gast bij RTL Late Night waar ze een indrukwekkende opera-versie van 'The Somewhere' ten gehore bracht. Check het fragment hierboven.

Triomf

Voor Tania is het een triompf dat ze dankzij haar deelname aan het AVROTROS-programma De Beste Zangers Van Nederland het door haar zo geliefde operagenre onder de aandacht van het grote publiek kan brengen. “Ik zie het als in een kleine overwinning voor het ‘Kamp Opera’. ze ze maandag al in het AD. “Ik roep het al jaren: opera is leuk, opera is leuk.”

Meer publiek

Tania merkt het succes van het zangprogramma, dat de afgelopen weken door ruim een miljoen Nederlanders werd bekeken, ook in de theaters. Haar voorstelling Carmen Revisited, een eigentijdse versie van de opera van George Bizet, trekt meer publiek. Volgens Tania heeft Beste zangers dit jaar de perfecte deelnemers weten te strikken. Met Maan als een godin, met reggae, r&b, Anita Meyer - echt een instituut - Dennie met z’n schlagers, Tommy met de musical, opera van mij, er is van alles wat. Iedereen stapt uit z’n hokje. Volgende week is de aflevering van Tania aan de beurt.

Lees verder