Gemist: Syrische Jean (13) ontroert bij The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Syrische Jean (13) ontroert bij The Voice Kids

Gemist: Syrische Jean (13) ontroert bij The Voice Kids

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

"Mijn droom is uitgekomen", zei Jean toen hij na zes maanden als vluchteling in Nederland en een perfecte auditie drie coaches zag omdraaien in hun stoelen.

Gevlucht uit Syrië

Met alle angst voor vluchtelingen en asielzoekers is het geweldig om dit soort ontroerende voorbeelden op televisie te zien. De Syrische Jean verloor zijn vader in zijn geboorteland en zag anderen voor zijn ogen sterven op het bootje waarmee hij naar Europa vluchtte. "Ik ben naar Nederland gekomen om een nieuw leven te beginnen", vertelde de pas 13-jarige Jean voor zijn auditie bij The Voice Kids gisteravond. Knap ijskonijn ben je als dat je niets doet ... en dan was zijn fantastische auditie nog niet eens begonnen!

Sprakeloze coaches

Jeans versie van Diamonds van Rihanna was simpelweg perfect, al had coach Ali B blijkbaar wel een meisje verwacht toen hij zijn stoel omdraaide. Dat kan natuurlijk nog met pubers zonder baard in de keel. Nadat Jean nog eens applaus verdiende door het COA (Centrale Opvang Asielzoekers) te bedanken, stonden de coaches helemaal met een mond vol tanden. Speel hierboven Jeans auditie af en zie voor welke coach hij koos!

Lees verder