Gemist: swingend huwelijksaanzoek in Janzen en Van Dijk

Veronica Superguide logo
Gemist: swingend huwelijksaanzoek in Janzen en Van Dijk

Gemist: swingend huwelijksaanzoek in Janzen en Van Dijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Miranda droomde altijd al van een superorigineel huwelijksaanzoek. Gisteravond kwam haar droom uit in het huwelijksprogramma Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften en Partijen!

La La Land

In Janzen & Van Dijk: Voor Al Uw Bruiloften en Partijen helpen Chantal Janzen en Wendy van Dijk koppels met het ultieme huwelijksaanzoek. Ook gisteravond stelde het duo niet teleur. Voor de verliefde Marco hadden Wendy en Chantal een huwelijksaanzoek georganiseerd dat je eerder verwacht in een Hollywood-musical als La La Land dan All You Need Is Love!

Restaurant

Om het plan te laten slagen, was de aanstaande verloofde Miranda naar een restaurant gelokt door een vriendin. Wat zij niet wist is dat zowel de bediening als de klanten figuranten waren in een musicalnummer dat op het punt stond te beginnen. Op het teken van Wendy barstte het feest los: kelners, klanten, de kinderen en natuurlijk haar vriend Marco maakten een voor een hun opwachting in een swingend musicalnummer! Het antwoord op het daaropvolgende huwelijksaanzoek kun je na zo’n perfecte entree natuurlijk wel raden…

Lees verder