Sinterklaas in Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sinterklaas in Veronica Inside

Gemist: Grofgebekte Sinterklaas maakt Veronica Inside onveilig

|
|

Laatste update:

Gisteravond was Sinterklaas te gast bij Veronica Inside. En de goedheiligman deelde veel uit, behalve uit complimenten!

Koorknapen

Sinterklaas heeft zijn koffers alweer klaarstaan voor zijn terugreis naar Spanje. Maar voor het zover is, kon de kindervriend het niet laten om nog even de studio van Veronica Inside aan te doen. En daar leerden we de goedheiligman van een hele andere kant kennen! De beledigingen waarmee de Sint strooide deed de tafelheren van VI verbleken tot brave koorknapen. Niet alleen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen kregen het onderste uit de zak, ook het publiek moest het ontgelden!

Ellie Lust

Voordat de cadeautjes konden worden uitgepakt, moest natuurlijk wel even gecheckt worden of de tafelheren van Voetbal Inside zich een beetje goed hadden gedragen het afgelopen jaar. Wat volgde was een compilatie van de meest botte, omstreden en spraakmakende uitspraken van Derksen en co. Voor straf kreeg Johan dan ook een deken met daarop een gigantisch portret van Ellie Lust.

Gelukkig ontbreekt het de Sint ook niet aan zelfspot. Onder de mijter ging namelijk Talpa-directeur Marco Louwerens schuil. En in de rol van Sinterklaas vroeg hij zich hardop af welke mafkees toestemming heeft gegeven voor het matig scorende Café Hendriks & Genee!

Lees verder