Gemist: Seksuele voorlichting in De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Seksuele voorlichting in De Luizenmoeder

Gemist: Seksuele voorlichting in De Luizenmoeder

|
|

Laatste update:

Seksuele voorlichting op scholen blijft een lastig onderwerp. Daar kunnen de juffrouwen in De Luizenmoeder over meepraten!

Misverstand

In de laatste aflevering van De Luizenmoeder zorgde een misverstand over twee spelende kleuters voor veel opschudding op De Klimop. Voor schooldirecteur Anton (Diederik Ebbinge) een reden om de lessen seksuele voorlichting eens tegen het licht te houden. Hij komt al snel tot de conclusie dat het hoog tijd wordt voor een nieuwe lesmethode en roept de juffrouwen bijeen om dit uit te werken. Maar dan moeten ze het wel eerst eens zien te woorden over welke woorden ze gebruiken voor de geslachtsorganen: vagina… of toch voorbips?

Kijkcijfers

Met niet minder dan 3.225.000 kijkers was De Luizenmoeder opnieuw het best bekeken programma van de zondagavond. Toch daalde de kijkcijfers voor een tweede week op rij. Twee weken geleden scoorde de comedyserie van AVROTROS namelijk 3,5 miljoen lineaire tv-kijkers. Met uitgesteld kijken erbij kwam het programma zelfs uit op 4,7 miljoen. Andere programma’s die goed scoorden waren Studio Sport Eredivisie (2.737.000 kijkers) en Door het hart van China (1.263.000 kijkers).

De aflevering van De Luizenmoeder is terug te zien via NPO.nl.

Lees verder