Gemist: Sanne Hans zingt ontroerend lied voor Tijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Sanne Hans zingt ontroerend lied voor Tijn

Gemist: Sanne Hans zingt ontroerend lied voor Tijn

|
|

Laatste update:

De onbetwiste held van Serious Request 2016? Dat is natuurlijk de kleine Tijn. Miss Montreal verbleef vannacht in het Glazen Huis in Breda en zong een prachtig lied voor hem.

Tijn

Woensdag stond Tijn samen met zijn vader voor het Glazen Huis. Eigenlijk gewoon een klein jochie dat met een leuk idee wat geld wilde ophalen voor het goede doel, maar er bleek veel meer aan de hand. De vader van Tijn vertelde Domien namelijk dat zijn 6-jarige zoon ongeneeslijk ziek is en dat dit jaar waarschijnlijk de laatste keer is dat hij Serious Request kan meemaken. 

Lak aan

Domien was stil en duidelijk geraakt, net als de jongens van StukTV die op dat moment met hem in het huis zaten. Met de actie Lak Aan hadden Tijn en zijn vader bedacht om nagels te lakken en hiermee geld op te halen. Of de mannen in het huis daaraan mee wilden doen? Ja, dat wilden ze. En de rest van Nederland ook. 

Heel Holland Lakt

Het doel van Tijn was in eerste instantie om 100 euro op te halen. Dat is dubbel en dwars gelukt. Sterker nog: meer dan een miljoen haalde Tijn al binnen. Heel Holland Lakt is een groot succes: Geert Wilders lakt, Giel Beelen lakt, Nick Schilder lakt. Je vraagt je af wie er nog niet heeft gelakt voor Tijn? Ter ere van de grote held van Serious Request 2016 haalde nachtgast Sanne Hans gisteren haar gitaar tevoorschijn en ook dat brengt de tranen weer omhoog. 

Lees verder