Gemist: Sander van de Pavert verklapt het geheim van LuckyTV

Veronica Superguide logo
Gemist: Sander van de Pavert verklapt het geheim van LuckyTV

Gemist: Sander van de Pavert verklapt het geheim van LuckyTV

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bij RTL Late Night vertelt Sander van de Pavert over de truc waarmee hij tv-fragmenten omtovert tot de LuckyTV-pareltjes waar we zo van houden.

Lucky Live

Dit voorjaar verhuist Sander van de Pavert zijn studio naar het Haagse Zuiderstrandtheater voor de theatershow Lucky Live, zo maakte het brein achter LuckyTV afgelopen december bekend. De eerste show is aanstaande maandag, en hoewel die al lang is uitverkocht, zijn er in juli vijf extra voorstellingen ingepland voor Sander om te promoten. Dat is dan ook precies wat hij gisteravond bij Humberto Tan aan tafel kwam doen.

Sander vertelde bij RTL Late Night onder meer dat hij voor koning Willem-Alexander ('Willy') meerdere stemmetjes uitprobeerde, en dat hij uitkijkt naar het interview van de koning met Wilfried de Jong. Wij ook Sander, wij ook!

Het geheim van LuckyTV

Sander ging ook in op het eenvoudige geheim van LuckyTV's succes, al is er in de praktijk natuurlijk niets eenvoudigs aan. Hij illustreert aan de hand van een voorbeeld, een videoclip van volkszanger Grad Damen, hoe belangrijk de combinatie van beeld en geluid is. "Je hoeft maar een heel klein beetje te veranderen, in dit geval de muziek, en dan wordt het al iets compleet anders."

Mocht je nu denken dat het inderdaad een eenvoudig trucje is, dan ligt er in het theater een uitdaging voor je klaar. "Het is de bedoeling dat we samen filmpjes gaan maken", vertelt Sander over het stukje publieksparticipatie in zijn show. Voor de extra voorstellingen op 5 tot en met 9 juli zijn nog genoeg kaarten, dus je hebt nu geen smoesje meer om het niet zelf te proberen!

Lees verder