Gemist: Samantha steelt de show in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Gemist: Samantha steelt de show in The Voice of Holland

Gemist: Samantha steelt de show in The Voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren was The Voice of Holland opnieuw het populairste programma op de vrijdagavond. Vooral deelneemster Samantha Steenwijk maakte indruk op de kijkers!

Volkszangeres

Het team van Sanne beleefde gisteren niet zijn beste avond. Anouk haalde keihard uit naar Kira (‘Jij hoort hier niet thuis’) en ook Bram en Sebastiaan moesten het veld het ruimen. Gelukkig was daar nog kandidate Samantha. De volkszangeres bracht een krachtige cover van ‘Liefde van Later’, een nummer uit 1971 van Herman van Veen. Hiermee wist zij zowel het publiek als de kijkers tot tranen toe te roeren en een plaats in de volgende ronde te verzekeren. “Je bent de beste uit het team en de beste in je genre”, complimenteerde Ali B de blonde zangeres.

Hekkensluiter

Met 2.134.000 kijkers was The Voice of Holland het best bekeken programma van de vrijdagavond. Andere populaire programma’s waren Goede Tijden, Slechte Tijden (1.315.000 kijkers), De Slimste Mens (1.145.000 kijkers) en De TV Show (1.078.000 kijkers). De hekkensluiter van de Top 10 van gisteravond is Flikken Maastricht. Deze politieserie wist ook ruim een miljoen kijkers aan zich te binden.

De volledige aflevering van The Voice of Holland is terug te zien via RTL XL.

Lees verder