Gemist: Roy Donders is expert in verkeersregels

Veronica Superguide logo
Gemist: Roy Donders is expert in verkeersregels

Gemist: Roy Donders is expert in verkeersregels

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ambassadeur van de harde krullen Roy Donders is terug op tv! Hij leert Jari verkeerslessen aan de hand van een heel simpel ezelsbruggetje die je nooit meer zal vergeten. Maar of hij zich er zelf aan houdt?

'Nek of de bek'

In Roy Donders: Stylist uit het Zuiden volgen we de excentrieke Brabander in een roerige periode van zijn leven. Roy deelt graag zijn wijsheden met Jari, die is gezakt voor zijn theorie-examen. Wanneer heb je voorrang in het verkeer? Roy heeft hier een heel simpel ezelsbruggetje voor: 'In de nek of de bek'. Ondertussen heeft Roy echter haast en breekt hij zelf ongeveer alle verkeersregels die er zijn. Bekijk het fragment hierboven!

Internationale carrière

In het nieuwe seizoen van Roy Donders: Stylist uit het Zuiden heeft Roy naast het oppikken van zijn carrière in de mode en zijn relatie met Marvin heeft Roy een grote, nieuwe droom: hij wil doorbreken als schlagerzanger in Duitsland. Maar op het moment dat hij de stap naar Duitsland wil zetten, takelt zijn opa af en komen er dieven op zijn winkeltje af. Hoe gaat dit verder?

Je ziet Roy Donders: Stylist uit het Zuiden elke vrijdagavond om 21.30 bij SBS6.

Lees verder