Gemist: Rosanna ruilt Niels in voor Alex na kampvuur nummer 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Rosanna ruilt Niels in voor Alex na kampvuur nummer 2

Gemist: Rosanna ruilt Niels in voor Alex na kampvuur nummer 2

|
|

Laatste update:

Het kampvuur in Temptation Island is voor de deelnemers duidelijk het vreselijkste moment van het programma, maar voor de kijkers juist het leukst. Niels kwam er nog het minst goed vanaf.

Kampvuur

Tja, als je je laat verleiden tot een lapdance waarbij je vervolgens zelf een kijkje neemt in het slipje van de dame in kwestie, kun je verwachten dat die beelden bij je vriendin terechtkomen. Niels was dan ook niet zozeer bang voor de beelden die hij van Rosanna te zien kreeg, maar vooral voor wat haar te wachten stond bij het kampvuur.

Alex

En inderdaad: Rosanna was meer dan not amused na het zien van de beelden en richtte haar pijlen direct op Alex, nadat ze "ik ben nu vrijgezel!" had geroepen naar de andere dames. Na aankomst in het kamp viel ze hem in de armen en hij maakte hier slim gebruik van. Alhoewel slim? Niet al zijn opmerkingen zijn even intelligent.

Volgende week

De andere koppels doen het in vergelijking met Niels en Rosanna best goed - bij Lisa en Merijn lijkt er geen vuiltje aan de lucht - maar niet iedereen is gerust op de huidige situatie. Jefferson is nog steeds als de dood voor Lizes crush Ken en zijn gitaar en Jolien schrikt van de klik tussen Saartje en haar Herbert: "Blijkbaar heeft ze gevoelens voor hem en hij voor haar." Hoe dit verder gaat, zien we volgende week. Uit het voorproefje bleek al dat het vuur bij sommige personen flink oplaait. 

Lees verder