Gemist: Robin en Buddy dansen nagenoeg perfect

Veronica Superguide logo
Gemist: Robin en Buddy dansen nagenoeg perfect

Gemist: Robin en Buddy dansen nagenoeg perfect

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

GTST-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder dansen de sterren van de hemel in Dance Dance Dance. Kijk de act terug waarmee ze een 9,5 van de jury verdienden.

GTST-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder leiden het klassement van Dance Dance Dance. Robin scoorde negens met een solo op de hit Sorry van Justin Bieber. Voor hun gezamenlijke dans kozen Robin en Buddy het nummer WTF (Where They From) van Missy Elliott ft. Pharrell Williams. Die dans, waarvoor de jury het duo beloonde met een 9,5, kun je hierboven terugkijken.

Exit Jeroen en Dany

Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany vielen zaterdagavond als eerste danskoppel af. Jeroen: "Het publiek heeft kunnen zien dat het een enorm gevecht voor ons is geweest, wat een nekslag. Maar ik kan het iedere artiest, zanger of presentator aanraden om volgend jaar mee te doen." Dany: ''Ik heb er onwijs van genoten, van begin tot eind."

Dance Dance Dance was qua kijkcijfers de grote winnaar gisteravond. Er keken iets meer dan 1,5 miljoen mensen, ruim genoeg voor de eerste plaats van de dag.

Lees verder