Gemist: Robbie Williams overmand door emoties in Manchester

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Robbie Williams overmand door emoties in Manchester

Gemist: Robbie Williams overmand door emoties in Manchester

|
|

Laatste update:

Robbie Williams trad dit weekend op in Manchester. Tijdens zijn wereldhit ‘Angels’ werd hij te emotioneel om het nummer af te maken. Gelukkig kreeg hij hulp van het publiek.

Angels

De zanger kreeg het te kwaad tijdens het laatste nummer van zijn show, Angels, dat hij opdroeg aan de slachtoffers van de zelfmoordaanslag op 22 mei tijdens het concert van Ariana Grande. Williams, die altijd grote delen van Angels aan zijn publiek overlaat, kreeg de woorden nauwelijks uit zijn mond. Volgens bezoekers van het concert stroomden niet alleen bij de zanger de tranen over de wangen. "Aan het einde van de show hield iedereen elkaar vast en werd er tegelijkertijd gejuicht en gehuild", zei een concertganger tegen The Telegraph.

Take That

Robbie Williams is vanavond ook te zien op het benefietconcert van Ariana Grande. Naast Williams en Grande, zullen ook artiesten als Justin Bieber, Miley Cyrus, Coldplay en Usher optreden. Er gaan ook geruchten dat Robbie Williams zich bij zijn oude groep Take That zal voegen tijdens hun show. De opbrengst van het One Love Manchester-concert gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de stad en het Britse Rode Kruis.

Het We Love Manchester-concert is om 20.00 uur live te zien op NPO 3.

Lees verder