Gemist: Rob Geus bezoekt smerig zwembad

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Rob Geus bezoekt smerig zwembad

Gemist: Rob Geus bezoekt smerig zwembad

|
|

Laatste update:

Het was weer raak in de aflevering van Smerige Zaken gisteravond. Presentator Rob Geus en zijn team gingen langs bij een smerige sportschool en een vies zwembad. De hygiëne liet weer eens flink te wensen over.

HYGIËNE IS EEN LACHTERTJE

Het team van Rob stapt binnen bij de smerige sportschool. Er wordt gevraagd of er wel iedere dag gezogen wordt. De reactie van de eigenaresse is veelzeggend.

BIJNA BETRAPT

Twee leden van het team van Rob verzamelen verschillende monsters in de sportschool. Wanneer ze een monster van een halter willen nemen worden ze bijna betrapt...

DAGJE ZWEMBAD EINDIGT IN NACHTMERRIE

Dan gaat Rob ook nog langs bij een openbaar zwembad in Enschede. De hygiëne is daar zo onder de maat dat kinderen na afloop onder de uitslag zitten. Ook rode ogen en zwellingen zijn aan de orde van de dag. Na onderzoek zijn de bevindingen schrikbarend.

SMERIGE ZAAKJES

In Smerige Zaken gaat Rob Geus elke week aan de slag aan de hand van noodkreten van burgers over onhygiënische wantoestanden. Hij gaat op onderzoek uit, inclusief verborgen camera, en zal tot het uiterste gaan om de onderste (vuile) steen boven te krijgen en de verantwoordelijken op het matje te roepen.

Lees verder