Gemist: Rico Verhoeven bij Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Rico Verhoeven bij Veronica Inside

Gemist: Rico Verhoeven bij Veronica Inside

|
|

Laatste update:

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven was gisteravond te gast bij Veronica Inside, om zijn gevecht tegen Guto Inocente in de Johan Cruijff Arena van volgende week te promoten. Natuurlijk vroegen de presentators hem ook of die rematch tegen Badr Hari er nog gaat komen.

Rematch

Ook al wordt het gevecht in de Arena natuurlijk gruwelijk, eigenlijk had het nog groter geweest moeten zijn; de bedoeling was immers dat Rico het op 29 september op zou nemen tegen een op revanche beluste Badr Hari. Dit zou een rematch worden van het gevecht van december 2016, toen Verhoeven de door controverse omgeven Hari versloeg in Oberhausen.

“Als het komt, dan sta ik er zeker voor open”

Komen de wereldkampioen en zijn meest beruchte uitdager alsnog tegenover elkaar te staan in de ring? De tijd zal het leren: “Iedereen had verwacht dat dat nu zou gebeuren in september in de Arena, dat is niet gebeurd”, aldus de beresterke Brabander. Hij gaf aan dat de bal nu bij organisator Glory ligt. Maar Rico ligt er duidelijk niet van wakker: “Als het komt sta ik er zeker voor open, en dan sta ik er klaar voor”.

Live op tv!

Het Glory-vechtsportgala met als klapper van de avond dus Rico tegen Guto Inocente, vindt zaterdag 29 september plaats in de Johan Cruijff Arena. Het evenement is voor het eerst ooit ook op een open kanaal te zien, namelijk vanaf 21:00 uur bij Veronica.

Rico de actieheld

Het is maar de vraag hoelang Verhoeven nog doorgaat met kickboksen, want de vriendelijke vechtmachine maakt er geen geheim van dat hij een acteercarrière ambieert. Hij is al de dikste maatjes met Hollywoodsterren groot en klein. Wij op onze beurt maken er geen geheim van dat we het best vet zouden vinden om Rico als actieheld te zien.

Lees verder