Gemist: Pleun en Romy solliciteren naar The Voice-winst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Pleun en Romy solliciteren naar The Voice-winst

Gemist: Pleun en Romy solliciteren naar The Voice-winst

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er keken gisteren meer dan twee miljoen mensen naar The Voice of Holland The Knockouts. Deze twee optredens maakten de meeste indruk.

Kijkcijferkanon

We zijn het blijkbaar nog altijd niet zat. The Voice of Holland was gisteren met 2.125.000 kijkers met afstand het best bekeken programma van de dag. In The Knockouts zagen we de kandidaten van de verschillende coaches het tegen elkaar opnemen voor een plaats in de liveshows.

Afgaand op de Twitter-reacties van bekend en onbekend Nederland, maakten Pleun Bierbooms (video hierboven) en Romy Weevers (hieronder) de meeste indruk. "Pleun moet natuurlijk winnen", tweette schrijfster Saskia Noort bijvoorbeeld.

Andere kandidaten

Pleun maakte indruk met haar versie van Don't Be Shy van Imany, en Romy ontroerde coaches en kijkers met Skinny Love, van Birdy maar natuurlijk oorspronkelijk van Bon Iver. Ook Isabel en Vinchenzo gingen door, en er zijn natuurlijk nog favorieten als Dwight Dissels uit andere rondes die hun opwachting gaan maken in de liveshows. Het is in elk geval duidelijk dat er nog altijd genoeg talent rondloopt voor nieuwe seizoenen van The Voice of Holland!

Lees verder