Gemist: Paul’s (77) droom komt uit in Moskou en hij is dolgelukkig

Veronica Superguide logo
Gemist: Paul’s (77) droom komt uit in Moskou en hij is dolgelukkig

Gemist: Paul’s (77) droom komt uit in Moskou en hij is dolgelukkig

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In De wereld rond met 80-jarigen maken acht hoogbejaarden de reis van hun leven. De 77-jarige Paul is sprakeloos wanneer zijn allergrootste droom uitkomt en voelt zich weer als een kind.

Droomreis

Hoewel de meesten nog nooit in het buitenland zijn geweest, krijgen acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan de kans om samen een wereldreis te maken in het programma De wereld rond met 80-jarigen.

De vier mannen en vier vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, maar beleven dit unieke avontuur met elkaar. Presentator Dennis van der Geest reist met de ouderen mee en begeleidt hen tijdens de wereldreis van hun leven en om hun de ultieme droom waar te maken.

Eerste bestemming: Moskou

In de eerste aflevering reizen de bejaarden af naar Moskou. En dit stond op het verlanglijstje van de 77-jarige Paul. Zijn grote passie is het circus: Vanaf jongs af aan werkte hij al als clown en heeft zijn eigen circusschool.

Russische staatscircus

Paul droomt er daarom al jaren van om het Russische staatscircus te zien. De dag is eindelijk aangebroken. Dennis neemt hem mee naar het theater in Moskou waar hij rond mag snuffelen tijdens de repetities en een voorstelling mag zien. Paul is zo blij als een kind en voelt zich helemaal thuis. Bekijk het emotionele fragment hierboven terug!

De wereld rond met 80-jarigen

Heb je de eerste aflevering gemist? Bekijk hem hier terug. De wereld rond met 80-jarigen zie je elke donderdag om 21:30 op SBS 6.

Lees verder