Gemist: Oud-profvoetballer Andy haalt jeugdherinneringen op

Veronica Superguide logo
Gemist: Oud-profvoetballer Andy haalt jeugdherinneringen op

Gemist: Oud-profvoetballer Andy haalt jeugdherinneringen op

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Andy & Melisa volgen we het reilen en zeilen van huize Van der Meijde. Tijdens een familiebezoek komt er een plakboek tevoorschijn met foto’s van het begin van Andy’s voetbalcarrière en zit Andy te glunderen.

Liefde voor voetbal

In het fragment van Andy & Melisa wil Melisa op familiebezoek. Andy daarentegen wil liever thuis blijven om voetbal te kijken. De wedstrijd van zijn oude club Ajax moet en zal aanblijven. Zijn liefde voor voetbal wordt niet gedeeld door Melisa en Andy wordt alsnog meegesleept naar de schoonfamilie. Daar blijkt een plakboek te liggen van Andy’s voetbalcarrière.

Kleine Andy

Andy’s moeder hield alle krantenknipsels bij. Andy krijgt bij het zien van de beelden nostalgische gevoelens, terwijl Melisa moet lachen om zijn jeugdfoto’s… inclusief matje. Bekijk het fragment hierboven!

Andy & Melisa

Oud-profvoetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw, ex-playmate Melisa Schaufeli zijn terug bij SBS6 met hun eigen realityserie. Het excentrieke stel zit boordevol plannen voor het komende jaar. 

De datum van de theatershow komt angstvallig dichtbij. En Melisa begint zich langzaamaan een beetje zorgen te maken. Daarom wil ze het script nog eens door nemen met de regisseur. Andy gaat met zijn trainer Faldir mee naar een kickboksgala om één van de jongens van de sportschool te begeleiden. Bekijk hier de hele aflevering terug!

Nieuwe afleveringen zie je elke vrijdag om 21:30 op SBS6.

Lees verder